Åpent hus lørdag 2. april. 
"Det å være aktiv i brukerrollen og i Mental Helse kan virke positivt inn på egen tilfrisking og du er med på å endre måten brukertjenester blir utført på"
31. mar 2022 Mental Helse Oslo

Møt brukerrepresentant Jørund på Åpent hus lørdag 2. april

MHO har behov for flere brukerrepresentanter. Er du interessert i å få vite mer om rollen som brukerrepresentant? Kom innom for en hyggelig prat med Jørund på Åpent hus lørdag 2. april! :)

Jørund har vært brukerrepresentant siden våren 2002 og aktivt medlem i Mental Helse Oslo like lenge. I Mental Helse Oslo har Jørund vært styremedlem, nestleder og leder i perioden oktober 2002 til november 2016. For tiden har Jørund flere verv: styremedlem i FFO Oslo, medlem av brukerutvalget ved Diakonhjemmet sykehus og medlem av kontrollkommisjonen ved AHUS.

“De sakene som opptar meg mest er boligpolitikk, medbestemmelse og redusert bruk av tvang og generelt et mere åpent samfunn for alle med funksjonsnedsettelser.”

Les presentasjonen for mer informasjon om Jørund og kom på Åpent hus lørdag 2. april for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha rundt rollen som brukerrepresentant for Mental Helse.
Du kan lese mer om brukermedvirkning her.

Flere saker fra Mental Helse Oslo