24. mar 2022 Mental Helse Oslo

Møt brukerrepresentant Martine på Åpent hus lørdag 26. mars

MHO har behov for flere brukerrepresentanter. Er du interessert i å få vite mer om rollen som brukerrepresentant, eller lurer du på hvordan det var å gå Erfaringsskolen i regi av Oslo kommune? Kom innom for en hyggelig prat med Martine på Åpent hus lørdag 26. mars! :)

«Det oppleves veldig meningsfullt å bruke stemmen min til å gjøre en forskjell for andre»

Martine Michelsen har vært brukerrepresentant for MHO siden februar 2020 og er i dag medlem av brukerrådet ved akutt psykiatrisk avdeling ved OUS. Som representant i brukerrådet deltar hun i ulike prosjekter og får påvirket tjenestene til å bli best mulig for de som trenger det. I tillegg har hun deltatt i ulike oppdrag for Oslo kommune.

Martine var elev i det første kullet ved Erfaringsskolen i regi av Oslo kommune, og har jobbet som erfaringskonsulent i bydel Nordre Aker. Hun er opptatt av bevisstgjøring rundt forskjellen på rollen mellom det å være brukerrepresentant og det å være erfaringskonsulent. Gjennom MH har hun deltatt på ulike kurs. bl.a. «rollen som brukerrepresentant», organisasjonskurs og konflikthåndteringskurs. Hun er opptatt av at alle som representerer MH har et felles verdigrunnlag, at man er avklart når det gjelder egen psykisk helse, at man opptrer profesjonelt og at man møter de man skal jobbe med på en saklig og konstruktiv måte.

Martine vil være tilstede på Åpent hus hos MHO lørdag 26/3 for å svare på eventuelle spørsmål rundt rollen som brukerrepresentant for MH.
Du kan lese mer om brukermedvirkning her.

Flere saker fra Mental Helse Oslo