12. sep 2023 Mental Helse

André Fredriksen er ny økonomisjef i Mental Helse

Mental Helse har ansatt André Fredriksen som ny økonomisjef for organisasjonen. Han tar over stillingen etter Øyvind Kjønås. André ser frem til å jobbe for en god, viktig og aktuell sak sammen med resten av teamet.

Dsc00409

André er 52 år gammel, er statsautorisert regnskapsfører, og har en bachelor innen regnskap/økonomi. Han har tidligere drevet eget regnskapsbyrå, i tillegg til å ha jobbet som Businesscontroller og regnskapssjef i noen større selskap.

- Da jeg så stillingsannonsen fra Mental Helse, tenkte jeg at dette er en jobb jeg gjerne kunne tenke meg, og som passet veldig godt med min erfaring, sier han, og fortsetter:

- Jeg har i mange år hatt verv innenfor idretten, med roller innenfor økonomi, søknad og rapportering til stiftelser og søknad/rapportering på spillemidler. Slik tenkte jeg at min bakgrunn ville matche Mental Helse veldig godt. I tillegg var det veldig viktig for meg at dette var å jobbe for en veldig god, viktig og aktuell sak.

André startet i jobben rett før sommeren, etter at Øyvind Kjønas gikk av med pensjon.

- Inntrykket så langt, er veldig bra! Det er en stilling med veldig varierte oppgaver, og jeg møter mange flotte og dedikerte folk i jobben. Mine forventninger er at jeg skal få fortsette det gode arbeidet Øyvind har gjort før meg, og at jeg skal få bidra til at vi fortsetter med alt det gode arbeidet vi gjør i dag.

Flere saker fra Mental Helse