Vilkår og retningslinjer for gaver og medlemskap

Mental Helse er en ideell organisasjon, og er medlem av Norges Innsamlingsråd og Innsamlingskontrollen. Gavene vi får fra virksomheter og privatpersoner går til aktivitet og prosjekter i Mental Helses regi.

Fastgivere

En fastgiver er en som støtter med en fast pengegave hver måned, enten ved bruk av AvtaleGiro eller Vipps.

Betaling: Er du fastgiver med AvtaleGiro trekkes beløpet månedlig fra din bankkonto. Fastgivere per Vipps trekkes fra ønsket bankkonto eller -kort, og avtalen er tilgjengelig i Vipps-appen på egen telefon eller via innlogging på nettsiden til Vipps.

Oppsigelse: Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst si opp din fastgiveravtale ved å kontakte oss på medlem@mentalhelse.no eller på telefon 352 96 060. Det gjelder både for avtaler med fast bidrag via AvtaleGiro og Vipps. Er du fastgiver med AvtaleGiro kan du stoppe betalingen i din nettbank, men du må samtidig gi oss beskjed om at vi skal avslutte avtalen.

Medlemmer

Medlemskontingenten betales årlig med AvtaleGiro, Vipps eller giro i posten. Engangsbetaling er også mulig via SMS, og da trekkes beløpet fra din telefonregning.
Det er ingen bindingstid og du kan når som helst si opp ditt medlemskap ved å kontakte medlem@mentalhelse.no eller på telefon 352 96 060. Det er også mulig å avslutte medlemskapet via Min Side. Det gjelder både for avtaler med AvtaleGiro, Vipps, giro i posten eller SMS. Er du medlem med AvtaleGiro kan du stoppe betalingen i din nettbank, men du må samtidig gi oss beskjed om at vi skal avslutte avtalen.

Skattefradrag

Pengegaver utover kr 500, til ideelle formål gir rett til skattefradrag. Om vi ikke har nødvendige opplysninger blir du kontaktet.