Hurtigrutens hus, hurtigrutemuseet
STOKMARKNES: Turen går til Hurtigrutemuseet på Stokmarknes. Foto: Hurtigrutens Hus
6. jun 2022 Mental Helse Bø

Invitasjon til tur

Mental Helse Bø i Vesterålen har gleden av å invitere medlemmene våre til museumstur lørdag 11. juni 2022. Turen går til Hurtigrutemuseet på Stokmarknes med opplevelser og middag. Bindende påmelding til Finn Nyheim på telefon 902 88036.

Turen starter med buss fra YX på Straume klokka 09.15. Vi henter påmelde på Snarset – Steine – Vinje og fra Bøheimen cirka klokken 10.10. Vi tar sikte på å rekke kolonnen ved Bøtunellen klokka 10.35. Målet er å være på plass på Stokmarknes cirka klokken 12.00.

Kostnader
Inngangsbillett til museet kr. 200,- per person.
Middag kr. 240,- per person.
Ingen reiseutgifter.
Påmelding til Finn Nyhheim på telefon 902 88 036 senest 10.juni.

Finnmarken
MS Finnmarken 1956 står som et monument over Norges kysthistorie midt i sentrum av Hurtigrutens fødested, Stokmarknes. Skipet har fått sitt ikoniske bygg, og sommeren 2021 ønsker vi velkommen til vår båt, og en ny og rik reise i Hurtigrutens historie. Du inviteres inn i sterke møter med sjømenn, gründere og passasjerer.
Atmosfære
I salongene fra DS Finmarken 1912 og om bord i MS Finnmarken vil du kjenne på atmosfæren fra ulike tidsepoker. Hurtigrutas betydning for norskekysten løftes frem gjennom moderne utstillinger, deltakelse og et kunnskapsrikt vertskap. Besøk broa, byssa, maskinrommet, gamle lugarer og mer.
God gammel bil
Ta deg en tur ut på dekk hvor en Ford 17M fra 1971 er på reise. Hurtigrutemuseet byr på minnerike opplevelser for både voksne og barn, og for dem med og uten forkunnskaper om Hurtigruta. Et besøk i Lofoten, Vesterålen og Nord-Norge bør inneholde en dag på Hurtigrutemuseet.
Velkommen og riktig god tur 😊

Flere saker fra Mental Helse Bø