Sommeråpen møteplass
30. jun 2022 Mental Helse Bø

Medlemmene holder hjulene i gang

Møteplassen i Veaveien 7 holder åpent hver eneste onsdag fra klokka 11 til 13 gjennom hele sommeren.

Hjelpsomme medlemmer i Mental Helse Bø i Vesterålen sørger i år for at Møteplassen ikke har sommerstengt.

Trygg arena
Kanskje er det ikke alle som skal på ferie eller får besøk? Da kan Møteplassen være et godt tilbud i bekjempelsen mot ensomhet og isolasjon. Flere medlemmer har takket ja til å bidra, slik at kafeen kan drifte som normalt gjennom hele sommerferien. Det setter styret umåtelig pris på. Det blir servert gratis kaffe og ett eller annet å bite i. Det legges stor vekt på at Møteplassen skal være et sted for den gode samtalen. Det er også muligheter for aktiviteter som sjakk, kortspill og annet. Møteplassen skal være en trygg arena for alle.

Bli medlem
Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte. Vi mener det skal være lov å ha det vanskelig og at mental helse skal være like lett å prate om som fysisk helse. Vi håper mange tar turen innom i løpet av sommeren. Det er selvsagt fullt mulig å tegne medlemskap eller få informasjon om organisasjonen på Møteplassen.

Telefontjenester
Trenger du noen å snakke med, kan du ringe gratis til Hjelpetelefonen på 116 123. Hjelpetelefonen er åpen alle dager, hele døgnet. Er du i utlandet ring 0047 91 116 123, da gjelder vanlig mobiltakst i henhold til hver enkelt telefonleverandørs prisliste. Chattetjenesten Sidetmedord.no er en nett-tjeneste hvor du anonymt skriver med en av våre veiledere, responstid er 24 timer. Her finner du også Vennetjenesten og Forum. Inne på Sidetmedord.no finner du Chatten som er åpen alle dager, hele døgnet. All nødvendig informasjon finner du på Mental Helse sin hjemmeside på Internett.

Styret ønsker alle sammen en riktig god sommer!

Flere saker fra Mental Helse Bø