Foto: Kristian Dubielzyk
28. feb 2023 Mental Helse Sarpsborg

Vel gjennomført årsmøte

Mental Helse Sarpsborg gjennomførte med stødig hånd fra Mental Helse Vikens Espen Gundersen årsmøte på Helsehuset Sarpsborg tirsdag 28 februar.

9 medlemmer og 3 gjester møtte opp på Læring- og mestringssenteret for å vedta blant annet lokallagets nye handlingsplan for kommende år og velge styret som skulle bidra til å gjennomføre denne. Fra Mental Helse Viken møtte Espen Gundersen og Ingrid Wehlen.

Styreleder Robert Nordli åpnet årsmøte 5 minutter over klokken 18 og overlot etter konstitueringen ordet til Espen Gundersen som skulle ta oss gjennom årsmøtet. Hele det sittende styret var tilstede også. Årsmeldingen for 2022 ble lest gjennom og vedtatt før kasserer Øyvind Dahl trygt loset oss gjennom tallenes tale med regnskap og budsjett. Handlingsplan for arbeidsåret ble også vedtatt, og styret har allerede mange spennende planer for arbeidsåret som vi kommer tilbake til etter vårt første styremøte 14 mars.

Til slutt sto valg på programmet og etter alt var valgt besto Mental Helse av 7 personer i styret, inkludert to nye personer, velkommen til Rino Glosli og Karin Mathisen. Disse skal vi og dere bli bedre kjent med gjennom året.

Etter at årsmøtet ble hevet, vanket det en liten oppmerksomhet på våre tilreisende fra Mental Helse Viken. Styremedlem Jan-Helge fikk i oppgave å overrekke en flott Orkidé fra styret. Og selvfølgelig avsluttet vi med servering, nydelige snitter fra Kokkeline i Sarpsborg. Alle var enig om at snittene var nydelig og det nye styret ser nå frem til arbeidsåret 2023-24.

Flere saker fra Mental Helse Sarpsborg