21. sep 2022 Mental Helse Sarpsborg

Vel gjennomført quizkveld

20 september gjennomførte oss i Mental Helse Sarpsborg høstens aller første medlemskveld på Læring- og mestringsenteret i Sarpsborg. Dette var også første arrangement for vår nyvalgte leder Robert.

9 quizklare medlemmer dukket opp denne flotte høstkvelden for å være med på quizmaster Roberts første Mental Helse quiz. Robert hadde forberedt 24 varierte og spennende oppgaver og det ble en jevn kamp mellom guttene og jentene. Det var jevnt gjennom hele kvelden men tilslutt var det Team DahlÅs som vant med 15 rette svar. Vinnerene fikk hver sin store Twistpose som var sponset av Kiwi Skjeberg.

Etter quizen kjørte vi vår tradisjonsrike åreloddtrekning. Mange lodd ble solgt og flotte premier ble delt ut. Aud Haarsleth Dahl ble den heldige vinneren av hovedpremien som var en fruktkurv sponset av Rema 1000 Iseveien.

Etter quiz og lodd kom pizzaen fra Pizzabakeren. Folk koste seg med pizza og praten gikk løst om alt mulig og nyvalgt leder Robert sa følgende etter kvelden “Dette var en kjekk start på høsten i Mental Helse, nå ser vi frem til neste arrangement 13 oktober hvor vi får besøk av foredragsholder Christian Konntorp og en konsert med Annsofi & Me”.

Flere saker fra Mental Helse Sarpsborg