4. jul 2023 Mental Helse Moss og omegn

Informasjon til kommunestyret

Vi hadde en presentasjon av Psykt Bra Sykkeltur for kommunestyret i dets siste møte i denne periode.
Det var et hyggelig møte med interesserte politikere.

20 juni, på siste møte i kommunestyret før sommeren, og det siste i denne valgperioden, holdt vi i Psykt Bra Sykkeltur en presentasjon for politikerne i kommunen vår. Vi ønsket å presentere prosjektet fordi vi søker driftsmidler over kommunebudsjettet fra 2024. Ved å søke midler fra kommunen, ønsker vi å oppnå økt stabilitet og forutsigbarhet for et viktig tiltak mot utenforskap hos ungdom i kommunen vår. Vegard og Tommy holdt presentasjonen.

Vi er godt i gang med å innhente midler fra stiftelser, Sparebank1stiftelsen Østfold/Akershus har allerede garantert for en sum, og vi er i god dialog med ytterligere en stiftelse. Dermed er neste “sesong” av Psykt Bra Sykkeltur i Moss i gang. Vi starter å rekruttere nye deltagere for -23/24 i august. Kjenner du lite til konseptet, sjekk ut våre sider på Psykt Bra Sykkeltur

Se også gjerne selve presentasjonen på Stream av kommunestyret Vi har fått mange gode tilbakemeldinger av politikere i etterkant, så nå krysser vi fingrene mot budsjettbehandlingen som gjøres til høsten.

Flere saker fra Mental Helse Moss og omegn