19. apr 2023 Mental Helse Moss og omegn

NAV publiserer om prosjektet vårt

“Psykt bra sykkeltur” er et prosjekt av Mental Helse Moss og omegn og Bedre Hjerter A/S. Vi har sammen jobbet med og utviklet prosjektet sammen det siste året, og det er gledelig å se at NAV omfavner prosjektet slik de nå gjør.

Først, før du leser videre sjekk ut NAV, og videoen de la ut 19.april. Og, liker du bedre å lese i tekst, skriver NAV litt om prosjektet her:

“Psykt bra sykkeltur” er et lokalt prosjekt skapt av Mental Helse Moss og omegn i samarbeid med Bedre Hjerter Vi har sammen jobbet for å gi muligheter for åtte lovende ungdom i Moss i år, og håper å videreføre prosjektet til nasjonale høyder og løfte det opp til å få en rolle i kampen mot passivitet og utenforskap. Reisen har vært lang, men kort i tid. Den startet i august 2022, der vi innledet et samarbeid med Bedre Hjerter. Vi har møtt på motstand i form av finanisell usikkerhet, men har hele veien hatt tro på prosjektet. Det har ført til at vi i dag er omfavnet av NAV Moss, og deres støtte betyr mye!

Prosjektet handler om å løfte unge deltagere mellom 16 og 25 år, gjennom fysisk trening og ved å etablere møteplasser, legge til rette for deltagelse i sosiale- og samfunnsrelaterte aktiviteter.

Takk til alle som har bidratt:
Sparebank1stiftelsen Østfold/Akershus
Eckbos legat
Dam stiftelen
Moss Kommune
Fokus trening
Rema1000 ryggeveien
Bioracer Norge
Colliecare
Skoda
Storybold
og ikke minst:
Dag Erik Pedersen
Dennis

Flere saker fra Mental Helse Moss og omegn