11. sep 2021 Mental Helse Sørum

Skummel vaffelkveld på Blaker Skanse.

Mange har nok hørt ryktene om spøkelsene som vandrer rundt på Blaker Skanse. Om det er sant at det spøker der, er ikke godt å si. Men kanskje vi klarer å finne ut av det denne kvelden? Riktignok var Åndenes makt på besøk her i 2006 der et medium forsøkte å fjerne noen skikkelser som vedkommende sanset. Om hun lyktes med å fjerne alt som var der, kan man ikke vite sikkert, med tanke på Blaker Skanses lange historie. Det kan jo være flere som går igjen der for alt vi vet….?

Tidspunkt: Torsdag den 23. september kl. 19.00
Sted: Blaker Skanse.

Blaker Skanse befinner seg vis a vis togstasjonen i Blaker. Gå rett over veien, og gå noen meter til venstre. Der er det en bratt grusvei som fører deg direkte opp til Skansen. Det er ca. 100 meter å gå. Dersom noen mener de vil ha problemer med å gå opp den bratte bakken, så gi beskjed om det på forhånd, så ordner vi med skyss fra Blaker stasjon.. Det går tog fra Sørumsand kl. 18.30 i spor 3. Tilbake går det tog kl. 20.18 og 21.18.
Hvordan det ligger an med benker å sitte på, er litt usikkert. Men det som er sikkert, er at det finnes diverse andre ting man kan sitte på der.
Det vil bli servert vafler med rømme, syltetøy og brunost, samt kaffe og brus.
Skulle været bli dårlig denne kvelden, så utsetter vi utflukten til en annen kveld. Husk å gi beskjed om du skal være med.

Vel møtt!

Flere saker fra Mental Helse Sørum