11. aug 2023 Mental Helse Sørum

Velkommen tilbake!

Vi vil ønske alle nye og gamle medlemmer hjertelig velkommen tilbake etter en lang ferie

Hei alle sammen!

Da er sommerferien på hell, og vi er snart klare for å starte opp igjen med våre aktiviteter i foreningen. Vi håper dere alle har hatt en fin sommerferie. Det har vært mye ustabilt vær i hele juli, noe som gjorde det vanskelig å gjennomføre den planlagte grillingen nede ved Glomma. Selv om det enkelte dager var oppholdsvær, så var det gjerne meldt regn dagen etter. Det gjorde det vanskelig å planlegge en slik utflukt. Men kanskje vi kan håpe på noen fine høstdager fremover, slik at det likevel kan la seg gjøre med en grill-tur? Vi får vente å se.

Vi i styret har likevel ikke ligget på latsiden i sommer. Vi har brukt deler av ferien til å gjennomføre en skikkelig ommøblering av møteplassen vår i kjelleren på Sørumsand eldresenter. Vi har ryddet ut alle unødvendige skap som sto i lokalet og tok opp mye plass, og vi har kastet de mindre pene møblene og lampene som sto der nede. Lokalet er grundig vasket fra gulv til tak, og det har blitt ommøblert og kjøpt inn nye møbler, belysning og bilder. Lokalet fremstår i dag som et skikkelig trivelig sted i forhold til før. Nå har vi fått en ordentlig koselig møteplass, og ikke bare et oppholdsrom. En stor takk til dere som har bidratt til opprydningen! Håper så mange som mulig kommer innom for å ta en titt, og for å slå av en prat.

Første dag på møteplassen (populært kalt “Rommet”) blir fredag den 18. august kl. 12. Deretter fortsetter vi å møtes hver fredag til samme tid gjennom resten av året. Som vanlig serveres det lunsj med noe å drikke til. Og kaffe og te er en selvfølge.

Velkommen skal dere være!

Flere saker fra Mental Helse Sørum