7. jul 2021 Mental Helse Sørum

Piknik og spill

Her i Sørum så er vi heldigvis velsignet med opptil flere grønne områder vi kan boltre oss på. Og et av disse områdene er Kuskerudparken i sentrum av Sørumsand, som er destinasjon for vår neste utflukt.

Tid og sted er LØRDAG DEN 24. JULI KL. 12.00 i Kuskerudparken. (Området rundt Sørumsand videregående skole/rådhuset) Parken ligger der veldig tilgjengelig for de fleste av oss, så det skulle ikke by på store utfordringer å komme seg dit for egen maskin.

Som vår forrige utendørsaktivitet, så er vi avhengige av værgudene også denne gangen. Skulle det slå til med elendig vær, så utsetter vi utflukten til værmeldingene viser til bedre forhold. I så fall får dere beskjed om dette. Eksakt hvor i parken vi velger å slå oss ned, får vi ta litt på sparket. I utgangspunktet kan vi møtes ved det godt synlige turbinhjulet, og så tar vi det derfra. Det finnes flere fredelige og fine steder i nærheten av den videregående skolen og det forhenværende rådhuset hvor man kan slå seg ned.

Opplegget er at styret sørger for piknik-mat, drikke, et teppe eller to til å sitte på, og det som ellers trengs av kopper og kar. Dersom du foretrekker å sitte i en stol, så ta med deg dette selv. Fysisk aktivitet og variasjon er en god ting, så det vil bli innslag med utendørsspill som krokket, boccia eller hageyatzy for de som vil. Opplæring i spillenes regler vil vår spilldronning Linda sørge for :)

Riktig mengde mat og drikke skal handles inn, så gi oss beskjed om du kommer, enten på sms, facebook eller på mail.

Med vennlig hilsen styret.

Flere saker fra Mental Helse Sørum