17. aug 2022 Mental Helse Oslo

Invitasjon til frivillige - og deg som ønsker å bli det

Hvis du den siste tiden har meddelt oss at du har lyst å være frivillig hos oss i Mental Helse Oslo eller har vurdert å bli det men enda ikke meldt deg så bli med på møtet tirsdag 6. september kl. 18 :)

Denne høsten har vi ganske mange planer om å få til aktiviteter for medlemmene våre og / eller personer med psykiske utfordringer i hverdagen eller andre som er interessert i temaet. Det være seg turgrupper, klatregrupper, sygrupper, samtalegrupper for menn / kvinner/, teaterbesøk, «skattejakt» med metalldetektorer. Listen kan gjøres lenger.

Det neste året planlegger vi også å besøke alle våre 15 bydeler for å orientere om organisasjonen og hvordan vi kan gi tilbud til personer med psykiske utfordringer og personer som har interesse for temaet. I bydelene håper vi at vi kan finne en gruppe frivillige som kan bruke litt av sin fritid sammen med oss.

Lørdagene utover høsten planlegger vi mange ulike aktiviteter i våre kontorlokaler. Kanskje inviterer vi personer med ulike bakgrunner som kan bidra med mat fra andre land og kulturer?

Dette er ment å være et frivillig samarbeid på dine premisser og helt uten forpliktelser. I den grad du har kostnader for å delta er vi innstilt på å dekke dette. Jfr. vedtak på vårt årsmøte i vår, har styret også anledning å gi en liten påskjønnelse for ekstraordinær innsats.

Det vil bli enkel servering.

Orienteringsmøte
Tirsdag 6. september
Tid: 18.00
Sted: Mental Helse Oslos lokaler, Arbeidersamfunnets plass 1

Flere saker fra Mental Helse Oslo