Teater Vildenvei søker nye medlemmer
Sitat: "Jeg blir behandlet som om jeg er frisk, og ikke som jeg er syk."
11. feb 2022 Mental Helse Oslo

Teater - noe for deg?

Teater Vildenvei søker etter nye medlemmer. Teatret har hittil satt opp 37 forestillinger med vel 150 skuespillere. Teateret er et tilbud til unge og voksne som er/har vært i kontakt med tjenester for psykisk helse.
Alt er basert på frivillig innsats fra deltagerne, som til gjengjeld opplever mestring og økt livskvalitet ved deltagelse.
Ønsket er å utvide og etablere teatervirksomheten i Oslo og utenfor Gaustad sykehus. Kanskje har akkurat du lyst til å være med?

Intensjonen til teater Vildenvei er å fremme helsen gjennom teaterarbeid.

Verdien av teater som aktivitet innen helsearbeid, er at teater gir en helsegevinst, som en form for hjelp til selvhjelp. I tillegg til å spille godt teater, produserer man noe for andre, og selv får gleden av det å gi. Mange mennesker engasjeres – skuespillere, frivillige, diverse samarbeidspartnere og ikke minst publikum.

Flere forskningsartikler om Teater Vildenvei publisert i internasjonale tidsskift viser at deltakelsen i teatret bidrar til å fremme bedre psykisk helse. På forskjellige måter forteller alle deltakerne i Teater Vildenvei at det har gitt dem sosial tilhørighet og mulighet til å leve meningsfulle liv med større tro på seg selv og mer håp for fremtiden .

Lyst til å utfolde deg på en scene, få nye venner og opplevelser og ikke minst kjenne på mestring og økt selvfølelse? Bli med da vel!
Se Teatervildenvei.no eller send en epost til Eduard på eduard.myska@teatervildenvei.no eller se vedlagt dokument for mobilnummer.
Vedlagt ligger også en presentasjon av historien til teateret, om veien videre og en artikkel om Teater Vildenvei fra Vårt Land, 9. januar 2021.

Flere saker fra Mental Helse Oslo