Mennesker i et møte
21. jun 2021 Mental Helse Nordland

Infobrev til lokallag mai 2021

Hei alle sammen.
Dere har sikkert ventet å høre fra oss, og nå kommer det et brev med div. info. Her kan dere blant annet lese om dato for fylkesårsmøtet.

  • Ny dato for fylkesårsmøtet 11. sept., 12. sept. blir det lokallagenes dag
    (Her kan dere fortelle hverandre hva dere gjør i lokallaget, forskjellige happeninger, utfordringer osv. Her kan dere få nyttige tips og lærdom av hverandre.. – Sammen er vi gode 😊 )
    Innkallingen som er sendt ut gjelder fortsatt, men dato selvsagt endret. I tillegg blir da også frist for innkomne saker endret. Dette skal være innsendt til fylkesstyret senest 4 uker før årsmøtet. Det vil da si før 13. august. Husk å melde på årsmøtevalgte delegater. !! Husk: å skrive når dere kommer, og reiser. ( pga. hotellbestilling ). Om noen overnatter privat, bare dagpakker osv. Veldig viktig: Er det noen allergier ?

• Vi må også få lov å informere om at vår leder har tatt ut permisjon fra styret, slik at nestleder ha overtatt ledelsen frem til årsmøtet. Vi ser da helst at dere bruker mail ved kontakt med fylkesstyret. Mailen blir sjekket hver kveld, slik at vi vil svare dere fortløpende. Ellers så er det lov å kontakte fadder om det skulle være noen spm. Den kontakten skal gå begge veier😊

Håper dere har en forståelse for at det har vært liten oppdatering på nettside og fb.side. Vi har en plan om at dette skal bli oppdatert i løpet av året. Det vil også bli sendt ut infobrev 2 ganger pr. år. til jul og til sommeren. Der vil dere få info om hva som måtte røre seg i fylket, og om det er noe dere må huske. Viktige datoer o.l.
Dere kan søke på midler til VD arrangement, se mail fra Siri Bråtane 19.04.21. Bruk vedlagte søknadsskjema. Ved spørsmål, kontakt organisasjonsrådgiver.
FRIST: 10.juni-21.

VI ser frem til å høre fra dere alle.
Sees på årsmøtet i sept.
Ønsker dere alle en riktig GOD SOMMER 😊

Mvh. Styret i MH Nordland.

Flere saker fra Mental Helse Nordland