21. des 2022 Mental Helse Innlandet

Ledersamling 09.-11. desember

Den andre helgen i desember ble det for første gang gjennomført ledersamling i Mental Helse Innlandet.

Leder i Mental Helse Innlandet Synnøve Kjølgård åpnet helgen med et innlegg preget av ærlighet og åpenhet. Deretter var det lokallagenes tur til å presentere seg selv, hvordan de arbeider og hvilke aktiviteter de gjennomfører. Med dette kunne lokallagene dele erfaringer og kunnskap med hverandre og oss i fylkesstyret. Sverigeturer, elvevandring, samarbeid med andre organisasjoner, yoga, bowling, vanntrening, hyttetur, åpent hus, sykkelturer, kortspill og matservering er et utvalg av aktivitetene som ble trukket frem.

På lørdagen ble deltakerne bedre kjent med hverandre gjennom en bli-kjent-lek. Hovedpunktene fra landsmøtet 18.-20. november ble deretter presentert. Tom Guldberg presenterte HeadSpace med stort engasjement som smittet over på oss. Deretter sto musiker Kent Erik Thorvaldsen for flott og morsom underholdning som virkelig falt i smak. Lørdagen ble avsluttet med kunngjøring av vinnere av Vervekampanjen 2022. Lokallagene har vært helt suverene, og har til sammen klart å verve 99 nye medlemmer fra 04.10.22 til 10.12.22. Vi er så stolte! Vinneren av Vervekampanjen 2022 hadde klart å verve hele 21 medlemmer i denne perioden.

Vi gratulerer Mental Helse Land/Etnedal så mye med seieren!!!

På søndag avsluttet vi helgen med et informativt, lærerikt og flott innlegg fra organisasjonsrådgiver Sølvi Hagen om gjennomføring av årsmøter. Vi i fylkesstyret gleder oss til å delta på årsmøter i lokallagene over nyttår.

Fylkesstyret ønsker med dette å takke alle deltakerne for en fantastisk helg, og vi vil igjen påpeke hvor stolte og imponerte vi er over lokallagene våre!

Flere saker fra Mental Helse Innlandet