7. okt 2022 Mental Helse Innlandet

Nyhetsbrev: juni-oktober

En oppdatering fra fylkesstyret for perioden juni til oktober 2022

Siden årsmøtet sent i april, konstituerte Mental Helse Innlandet seg på sitt første styremøte 10.06.22. Vi har siden den tid jobbet for å etablere oss og få inn gode rutiner, slik at vi kan støtte og hjelpe våre lokallag på best mulig måte.

Helgen 24.06.22-26.06.22 gjennomførte vi styreseminar med god hjelp fra organisasjonsrådgiver Sølvi Hagen. Vi jobbet med å få på plass en håndbok for Mental Helse Innlandet, og synes dette var spennende. Vi lærte hverandre og oss selv bedre å kjenne, og synes helgen var svært lærerikt. Vi avsluttet helgen med stort håp om veien videre.

På styreseminaret vedtok vi også en ny fadderordning hvor vi fordelte lokallagene på de ulike fadderne. I likhet med håndboken, er denne fadderordningen fortsatt i utviklingsfasen, men vårt mål er at dette skal være til støtte og motivasjon for lokallagene.

Denne helgen avholdte vi også styremøte nummer to. Vi avholdt også styremøte 21.08.22 og 15.09.22. Protokollene skal nå være lagt ut på Mental Helse Innlandet side. Ferdigstilte protokoller vil fremover også legges ut som nyhetsartikler på denne siden.

Helgen 16.09.22-18.09.22 holdt vi det første kurset i regi av fylkesstyret. Med Jørn Pettersen i spissen loset han kursdeltakere gjennom førstehjelpskurs og kurs i «tale- og presentasjonsteknikk».

Vi har også opprettet en Facebook-side, sjekk den ut her!

Vi har allerede lært mye på reisen, og gleder oss til veien videre med et enda tettere samarbeid med våre fantastiske lokallag.

Flere saker fra Mental Helse Innlandet