17. mar 2022 Mental Helse Larvik

Årsberetning

Årsberetning for Mental Helse Larvik.

Vi hadde stiftelsesmøte 30.06.2021, utgangspunktet var at vi skulle få i gang et lokallag igjen i Larvik når det gjaldt psykisk helse.

Vi forsette med det samme organisasjoner nr som fremdeles var fra det forrige styre, som sluttet i 2006 så ut i fra det vi ikke kalle oss interimstyre.

De fleste i styret har ingen erfaring med organisasjonen så vi satser på å få kursing så vi kunne gjøre best mulig arbeid for organisasjonen og kommunen.

Vi satser på å få gang med rekruttering av nye medlemmer og bli bedre kjent med hverandre.

Vi begynte aktivt første uken i august der vi satt en mer detaljert handlingsplan, vi skulle da ta kontakt med en lokal gruppe som jobber med verdensdagen. Vi hadde også på agendaen at vi skulle få til medlemsmøter og aktiviteter med turer og samlinger. Dessverre på grunn av koronaen har vi måtte vente med dette å, fordi det tok lang tid før vi ble godkjent mellom Brønnøysundregisteret.

Vi har hatt stand på Nordbyen kjøpesenter. Hvor vi delte ut brosjyrer og fortalte om Mental Helse Larvik.
Bente Eng og Inger Korsvedt var på lederkurs 02.10-03.10. 2021. på CLARION COLLECTION Hotel Skien.
Bente Eng, Grethe Schneider Ringnes og Tage Kjelstad Sandbakken var på Organisasjonkarts 26.11.-28.11.2021. Laholmen Hotel ( Strømstad).

Ellers i 2021 har vi hatt arbeidsmøter der vi har prøvd å legge til rette hva vi i Larvik skal jobbe med i vår kommune. På grunn av situasjonen vi er i har vi ikke fått lagt til rette det vi hadde håpet men vi vil gjerne forsette videre.

Flere saker fra Mental Helse Larvik