10. mar 2021 Mental Helse Vest-Telemark

Blåser liv i Mental Helse Vest-Telemark!

Kjære medlemmer av Mental Helse Vest-Telemark,
Det er gledelig å kunne meddele at vi holder på å starte eget lokallag i Mental Helse Vest-Telemark. Det er på initiativ fra et av våre medlemmer, Odd Volden, som har lang fartstid i organisasjonen. Han har fått med seg sin kone, Randi Semb (styremedlem), og Kristen Salmelid (kasserer) til å sitte i styret. Det kreves tre personer for å starte et lag, og fredag 16. april skjer det – da stiftes det nye laget!

Kontakt med medlemmene

Tilbudet og aktivitetene til laget vil selvsagt gjenspeile ønsket til medlemmene. Vi vil derfor veldig gjerne komme i kontakt med dere som er medlemmer av Mental Helse i Vest-Telemark før vi starter opp, slik at vi kan utarbeide en handlingsplan som best mulig avspeiler medlemmenes ønsker. I Vest-Telemark er det ikke mer enn fjorten medlemmer nå, så medlemsrekruttering vil uansett være en sentral del av jobben for det nye styret.

Oppstartsseminar
Onsdag 14. april kl. 13.00 – 14.30 arrangerer vi digitalt oppstartsseminar, for medlemmer, tjenesteutøvere og andre samarbeidspartnere. Det vil bli presentasjon av styret, hilsener fra Mental Helse og andre, kanskje litt faglig påfyll, og litt allsang, selvfølgelig – vi må i hvert fall synge Mental Helse-sangen:)

Hvis du ikke har anledning til å delta på oppstartsseminaret, vil vi gjerne høre fra deg på annet vis – se info lenger nede i brevet.

Om styrearbeid og medlemskap i Mental Helse
Kan du tenke deg å sitte i styret sammen med Randi, Kristen og Odd? Styrearbeidet krever ikke all verdens. Du må kunne delta på noen styremøter i løpet av året, enten fysisk eller digitalt. Ellers handler det om gjennomføring av planlagte aktiviteter, og her tilpasser dere nivået til deres kapasitet. Opplæring vil gjennomføres ved behov. Alle medlemmer i Mental Helse kan sitte i styret, og vi søker alle som er interessert i feltet psykososial helse.

Jeg er deres organisasjonsrådgiver
Som ansatt i Mental Helses sekretariat har jeg ansvar for å følge opp fylkes- og lokallag i Viken, Telemark og Vestfold. Jeg er selv fra Tinn i Telemark, og har veldig lyst å bidra til å få flere lokallag i Telemark. Jeg bistår med organisatorisk hjelp, og som rådgiver i saker som kan være utfordrende eller vanskelig. Dere må gjerne lese mer om meg her: https://mentalhelse.no/aktuelt/nyheter/mental-helse/jonas-ornes-andersen-ny-organisasjonsradgiver-i-mental-helse

Hvem kan du kontakte, og hvordan?
Du kan kontakte meg, se kontaktinfo under, eller Randi (mobil 97140127 / randi.semb@usn.no), eller Odd (mobil 95809738 / o-volden@frisurf.no).

Vi håper å se deg på oppstartsseminaret eller høre fra deg på annet vis.

Flere saker fra Mental Helse Vest-Telemark