11. mar 2022 Mental Helse Kongsberg

Årets arrangement 2021

Årets arrangement 2021 Mental Helse Kongsberg
“Det er et lag som virkelig har blitt lagt merke til, ikke bare av medlemmene, men også av lokalsamfunnet og nasjonale medier.”
Les mere …

Dette lokallaget er et varmt, raust og inkluderende lag som virkelig stiller opp når folk trenger det. Det er et lag som virkelig har blitt lagt merke til, ikke bare av medlemmene, men også av lokalsamfunnet og nasjonale medier. Laget har vist hvor viktig Mental Helse og våre lokallag og møteplasser er, og hvor samlende aktiviteten kan være. Selv under svært tragiske omstendigheter viste lokallaget handlekraft og åpnet sine dører for dem som trengte det. I tillegg til medlemmene våre var det et helt lokalsamfunn som hadde behov for et sted å samles, noen å snakke med og føle seg trygge. Lokallaget sto klart med åpne armer. Dette viser virkelig verdien av både frivilligheten og Mental Helse som organisasjon.
Vi er stolte av å kunne gi denne anerkjennelsen til et lokallag som virkelig har gjort seg fortjent til denne utmerkelsen. Årets arrangement går til Mental Helse Kongsberg og deres respons under den tragiske hendelsen som fant sted i Kongsberg i oktober 2021.

Flere saker fra Mental Helse Kongsberg