29. mai 2023 Mental Helse Halden

Turen Strømstad-Sandefjord-Strømstad med Color Line hybrid den 27. mai 2023

Turen Strømstad-Sandefjord-Strømstad med Color Line hybrid den 27. mai 2023 var en spennende opplevelse for en gruppe mennesker med fokus på mental helse fra Halden. Stemningen var forventningsfull da vi møttes på kaia i Strømstad. Det ble en flott tur der vi fikk bli bedre kjent med hverandre og skape et sosialt fellesskap.

Vi gikk om bord på Color Line-båten klokken 13:40 og brukte tiden ombord godt. Til tross for litt regn og vind hadde vi heldigvis fint vær. Båtturen viste seg å være en hyggelig opplevelse, og ingen av oss ble sjøsyke. Vi benyttet anledningen til å nyte turen og alt den hadde å tilby.

På tilbakeveien til Strømstad hadde vi en deilig middag ombord på båten. Maten var av høy kvalitet, og bordet var fylt med fantastiske retter som tilfredsstilte smaksløkene våre. Det var en ekstra glede å kunne nyte et godt måltid i selskap med gode venner og medpassasjerer.

Til slutt ankom vi Strømstad igjen ca. klokken 20:30, og vi kunne se tilbake på en fornøyd gjeng som hadde hatt en flott tur. Turen hadde gitt oss muligheten til å slappe av, koble av fra hverdagen og nyte tid sammen. Med et smil om munnen og gode minner i bagasjen var vi takknemlige for en vellykket og minneverdig opplevelse.

Flere saker fra Mental Helse Halden