24. feb 2022 Mental Helse Tromsø/ Mentála Dearvvašvuohta Romsa

Vellykket gjennomføring av årsmøte 15. februar 2022

Mental Helse Tromsø var på etterskudd med årsmøteavholdelse, så da ble det gjennomført behandling av lokallagets aktiviteter for 2020 og 2021 på årsmøtet 15. februar 2022.

I likhet med mange lokallag under pandemien så har Mental Helse Tromsø hatt utfordringer med å gjennomføre årsmøter, medlemsmøter og aktiviteter. Så da var det ekstra godt å endelig kunne samles til både fysisk og digital gjennomføring av årsmøte i 2022.

Styret inviterte medlemmene til Quality Saga og digital deltakelse via Teams den 15. februar, hvor vi fikk behandlet årsberetningene for 2020 og 2021, samt regnskapene for samme år. Styret har fortsatt vært aktive i råd, utvalg og undervisning, og bidratt til at brukerperspektivet har vært på agendaen disse årene.

Lokallaget hadde ikke en valgkomitè, så årsmøtet fikk presentert et åpent forslag til nytt styre. Ole-Marius M. Johnsen hadde de siste 4,5 årene vært lokallagsleder, men har nå blitt valgt til kasserer i lokallaget.

"Jeg har vært takknemlig for tillitten som lokallagsleder i snart 5 år, men ser at kombinasjonen som fylkesleder og en rekke andre verv krever mye. Jeg ble veldig glad for at Merethe Saga Lønnum takket ja til å være kandidat som ny lokallagsleder. Mental Helse Tromsø har fått en dyktig og engasjert lokallagsleder, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med henne og hele styret de neste årene som kasserer.

Det nye styret består av flere som har vært en del av lokallagsstyret i mange år, og nye tilskudd.

Vi takker for tillitten gitt av årsmøtet, og ser frem til at vi kan fortsette å skape trygge, sosiale møteplasser for våre medlemmer, og være en aktiv brukerstemme.

Flere saker fra Mental Helse Tromsø/ Mentála Dearvvašvuohta Romsa