5. aug 2021 Mental Helse Porsgrunn

oppsummering av hva vi i Mental helse Porsgrunn har gjort hittil i sommer

Her kommer en liten oppsummering over hva vi har fått gjort i løpet av sommeren 2021 etter gjenåpning av Samfunnet

Mental helse Porsgrunn tok over driften av Raschebakken dagsenter i 3 uker fra 12. juli

I vår hadde vår leder Rune Andersen møte med Kari Fjellhaug og Christer Ugelstad der dem spurte om vi var villige til å drifte dagsenteret i 3 uker til sommeren, hvis ikke måtte de vurdere å holde det stengt noe som ville gå hardt ut over de faste gjestene som er her hver dag.
Vår leder sammen med et samlet styre sa ja det gjør vi, og sånn ble det vi satt opp arbeidslister og ble enige med Kari og Christer ang rutiner og åpningstider ol. på huset.
Og satte i gang 12. juli i 3 uker med stor suksess. Vi vil takke Porsgrunn Kommune og spesielt Kari Fjellhaug. og Christer Ugelstad. for tilliten dem har gitt oss i Mental Helse Porsgrunn med å drifte senteret.

Onsdag 14. juli reiste vi på besøk til Mental Helse Horten
Vi ble invitert av Leder Kari Lise Borea Gabrielsen av Mental helse Horten
De hadde leid en hytte helt nede ved sjøen, vi ble en god gjeng fra porsgrunn var vi 8 stk med kjempekoselige og herlige folk. vi fikk inntrykk at alle hygget seg og med dette så har vi etablert et godt samarbeid med Mental Helse Horten og vi håper dette kan være til inspirasjon til flere gode samarbeid med andre lokallag.

Onsdag 21 tok vi båttur til Bjørkøya

dette var en fin solskinnsdag vi var 11 stk som reiste vi ble godt mottatt av personalet på restauranten som tok å laget plass til oss selv om de var overbooket vi fikk servert en nydelig pizza og iskald drikke. etterpå var det noen badet mens noen andre gikk rundt på øya dette var nok en fin tur der alle koste seg og virket veldige fornøyde når vi reiste hjem igjen.

Lørdag 24 Juli hadde vi Lørdagskafe
Dette var vår første lørdagskafe på over 1 år vi hadde begrensing på 15 stk vi ble raskt fullbooket den dagen. det virket som folk hadde et stort behov for å være sosiale igjen alle var blide og fornøyde vi serverte grillmat og kald drikke pluss kaffe og kake noen som var veldig godt i varmen.

Onsdag 28 tur til den lille Dyreparken
Denne dagen ble vi 19 stk som tok turen til Brokelandsheia vi fikk oppleve tropiske dyr som slanger apekatter og sommerfugler på nært hold det var også lama kenguru geiter og mini griser det virket som alle koste seg med dyra vi var også en tur på Lyn grillen der vi spiste lunsj og koste oss med nydelig mat.

Vi må også takke personalet på Lyn Grillen for super service hyggelig betjening og rask levering av mat.

Vi har også fått mange nye medlemmer i løpet av denne perioden som vi ønsker hjertelig velkommen og håper at de vil trives hos oss

Flere saker fra Mental Helse Porsgrunn