19. des 2022 Mental Helse Oslo

Årets siste åpent hus og oversikt over oppstartsdatoer etter jul

Lørdag 17. desember var det duket for årets siste Åpne hus med grøt, gløgg og krumkaker. Her finner du oversikt over når aktivitetene starter opp igjen etter jul.

Årets siste Åpent hus 17. desember var Åpent hus nr. 50, og vi ble 17 stk rundt bordet som koste oss stort. Anne Lise og Sturla var kokk og hovmester, og sørget for veldig god grøt og ikke minst hadde de pyntet fint.

Her er oversikt over når de forskjellige aktivitetene starter opp igjen. I tillegg kommer det til noen nye i løpet av 2023. Har du lyst til å starte en møteplass på kafe eller annen aktivitet i 2023? Ta kontakt!

Tegnemandag møtes som vanlig i romjulen (mandag 26. desember). Se kalenderoppføring for mer informasjon.

Badstu-praten start opp igjen mandag 2. januar. Se kalenderoppføringen her.

Skravlekoppen Bryn starter opp igjen onsdag 4. januar. Se kalenderoppføringen her.

Klatregruppa starter opp igjen onsdag 4. januar. Se kalenderoppføringen her.

Skravlekoppen Romsås starter opp onsdag 4. januar på Romsås Frivilligsentral, Romsås senter. Se kalenderoppføringen her.

Bowlepraten 1 og 2 starter opp igjen 4. januar, på Oslo Bar & Bowling kl 14-16.

Samtalegruppe for menn starter også opp igjen 4. januar. Det er ikke snakk om behandling eller terapi men rett og slett en samtalegruppe av og for menn. Denne dagen kommer Henning Meier for å holde et innlegg om appen Overvinne. Se kalenderoppføringen her.

Sy-dilla i Bjørvika opppstart onsdag 4. januar. Se kalenderoppføringen her.

Sy-dilla på Romsås starter opp dagen etter, torsdag 5. januar på Romsås Frivilligsentral. Se kalenderoppføringen her.

Åpent Hus lørdag 7.januar, kl 12-14

Yoga oppstart tirsdag 10. januar. kl 12-14

Takk til alle medlemmer, frivillige og samarbeidspartnere i 2022! Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år :)

Takk til Oslo kommune, Sagatun Brukerstyrt Senter, Oslo Bar & Bowling, Oslo badstuforening, Oslo Klatresenter på Skullerud, Romsås Frivilligsentral, Stiftelsen Dam, Sparebankstiftelsen og sist, men ikke minst: takk til Kiwi Storgata for gavekort som vi fikk kjøpt inn snacks, rengjøringsprodukter osv for :)

Flere saker fra Mental Helse Oslo