7. okt 2022 Mental Helse Oslo

Nyhetsbrev - oktober 2022

I månedens nyhetsbrev: Verdensdagen for psykisk helse: Brodagene på Sentralen, høstens aktiviteter (deriblant noen nye; Sy-dilla på Romsås, Badstue-praten, Yoga). Gratisbilletter til «Kåss til Kvelds».

Verdensdagen for psykisk helse

Hjertelig velkommen til Brodagene på Sentralen. Et multikulturelt arrangement i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse 10.-13. oktober på Sentralen, Øvre slottsgate 3 i Oslo sentrum. Gratis inngang.

Dette er et internasjonalt samarbeid mellom Norge og Tsjekkia, med fokus på kultur og helse. Det blir forestillinger, utstillinger, norsk og samisk musikk, poesi, foredrag, filmvisninger og politisk paneldebatt. Her finner du eventet på Facebook.

Nye aktiviteter for medlemmer og andre:

Sy-dilla på Romsås
Sy-dilla har slått rot på Romsås. 22.september var det vellykket åpning for Sy-dilla på Romsås, med stor interesse. Dette er et samarbeid mellom MH Oslo og Romsås Frivillighetssentral og finner sted hver torsdag kl 15-19. Les mer her.

Badstue-praten
Kanskje så du Norge Rundt på fredag, fra badstuene i Bjørvika. MH Oslo leier badstuen Måken hver mandag kl 12. Vil du være med? Les mer her!

Yoga
Tirsdag 18.oktober starter vi opp yoga-kurs i våre lokaler. Vi legger vekt på rolig yoga med stillinger og aktiviteter som passer for alle nivåer og bevisst tilstedeværelse i det vi gjør. Tilbudet er gratis for medlemmer og kr 50 for ikke medlemmer. Les mer her.

Stikk finger’n i jorda
Å dyrke sine egne grønnsaker er godt for både sinn og helse. Og du kan risikere å få «grønne fingre» når Hernan deler av sin kunnskap om vanlige og uvanlige urter og grønnsaker. Dette er gratis og det er i Søndre Nordstrand. Les mer her.

Høstens aktiviteter

MH Oslo byr på varierte aktiviteter og turer i høst. En badstue-prat, gratis yogatimer eller kanskje vil du delta i en samtalegruppe av og for menn? Kontaktinfo og detaljer finner du her.

Gratis billetter til «Kåss til Kvelds»

Else Kåss Furuseth er tilbake med ny sesong av «Kåss til Kvelds». I den anledning ønsker vi å tilby medlemmer og frivillige i MH Oslo gratisbilletter til valgfri innspilling(er). Forestillingene er på tirsdager
i oktober og første halvdel av november. Ta kontakt med oss på oslo@mentalhelse.no.
Send oss navn, e-post og mobil nr. Avtal hentetidspunkt, så kan du hente billettene på kontoret, Arbeidersamfunnets plass 1. Frammøte for publikum er tirsdager kl. 16:30 ved publikumsinngangen på NRK Marienlyst, til venstre rett etter Store studio.

Gode ideer til medlemsaktiviteter?

Har du ønske om en aktivitet du vil trives med, gi oss beskjed.
Så finner vi kanskje noen flere som også vil være med :)

Flere saker fra Mental Helse Oslo