Bilde av Renate Vanaga (via Unsplash)
2. mar 2022 Mental Helse Oslo

Erfaringsskolen i Oslo

Er du interessert i å søke plass ved Erfaringsskolen i Oslo 2022-2023, eller kjenner du noen som kan være aktuelle for studiet?

Oslo kommune skriver om Erfaringsskolen:
“Personer med ruserfaring eller som har hatt en psykisk lidelse, kan gi verdifull kunnskap tilbake til tjenestene. Brukernes erfaringsbaserte kunnskap er nyttig og nødvendig for å forbedre kommunens tilbud til denne målgruppen.
Å ha medarbeidere med egne erfaringer, erfaringseksperter, vil bidra til mer kunnskapsbaserte tjenester innen psykisk helse og rus.

Vårt mål er at mennesker med egne erfaringer skal ha mulighet til å bruke sin kunnskap i utviklingen av gode og helhetlige tjenester. Egenerfaring er en verdifull kunnskap på både system- og individnivå og Erfaringsskolen ønsker gjennom undervisning, praksis og veiledning å bidra til at disse egenerfaringene utvikles til erfaringskompetanse."

Opptak til Erfaringsskolen 2022-2023: Er du interessert i å søke plass ved Erfaringsskolen i Oslo 2022-2023? Kjenner du noen som kan være aktuelle for studiet? Kommunen vil avholde åpne informasjonsmøter 21., 22. og 24. mars 2022 kl. 12:00-14.00 på Anker hotel, Storgata 55. Du kan selv velge hvilken dag du vil møte opp, påmelding trengs ikke.

Les mer om Erfaringsskolen på kommunen sine nettsider her.

Flere saker fra Mental Helse Oslo