19. feb 2022 Mental Helse Oslo

Lyst til å skape en lokal møteplass?

For mange har det vært et savn å ha en lokal møteplass hvor en kan treffe medlemmer og andre interessert uten å måtte bruke masse tid på offentlig transport eller bruk av egen bil. Har du lyst til å skape en lokal møteplass?

En møteplass kan være stedet for en god samtale, vennlige smil og felles ønske om å delta litt i det lokale felleskapet. Kanskje et fast bord på en lokal kafe? Ukentlig eller hver måned eller det som passer dere?

Mental Helse Oslo spanderer kaffe/te. Dere kan dele tanker om hva som skjer i lokalmiljøet. Dere kan være til hjelp for andre som ønsker mer sosial kontakt. Dere kan dele tanker om hva som skjer av arrangementer og tilbud i Mental Helse Oslo og andre steder. Dere kan sammen planlegge gåturer i nærmiljøet og utflukter som Mental helse kanskje kan gi dere støtte til. Du kan bety mye for andre og ofte er det også meningsfylt og bra for deg.

Kan du tenke deg å være med på å starte lokale møteplasser, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss. Vi vil prøve å «spleise» 2-3 personer som en start på slike lokale møteplasser. Og om dere senere finner 2-3 andre som også vil være med, så er møteplassen på plass. Vi vil ha små grupper som lettere deler erfaringer, skaper vennskap og motivere hverandre.
Er du interessert, send oss en melding med navn og adresse til oslo@mentalhelse.no merket «Møteplassen»

Flere saker fra Mental Helse Oslo