Collage Verdensdagen 2022
12. okt 2022 Mental Helse Land/Etnedal

Verdensdagen for Psykisk Helse 2022

Mental Helse Land/Etnedal markerte Verdensdagen for Psykisk Helse i Lokverkstedet på Dokka Stasjon.

Mental Helse Land/Etnedal markerte Verdensdagen for Psykisk Helse i Lokverkstedet på Dokka Stasjon. Tema for Verdensdagen i år var: Vi trenger hverandre. #løftblikket

Kvelden ble innledet av leder, Bjørg Sagmoen, som holdt en kort appell om viktigheten av nettopp det å se hverandre. Så tok kveldens konferansier, Kjell Rønningen over roret, og styrte programmet videre.
Førstemann ut var Knut Solhaug, med et kåseri bestående av alt fra egne opplevelser til Aukrust’s verden. Etter dette gikk det slag i slag med tale av vår egen Heidi og diktlesning av Linn Sunne. Vi fikk også lytte til smektende toner fra Mareno Roska sitt munnspill.
Stasjonsgjengen rundet av kvelden med god, gammeldags trekkspill musikk.

Alt i alt fikk de rundt 130 gjestene våre en god opplevelse i form av både alvor, humor og god musikk. Maten var det heller ikke noe å si på, med påsmurte rundstykker og diverse kaker, alt tilberedt og servert av en gjeng uvurderlige frivillige.
Vi må få rette en stor takk til Nordre Land kommune ved rus og psyk, samt Nordre Land Frivilligsentral for all hjelp og bistand til å få dette arrangementet vellykket i havn. Vi hadde ikke klart det uten dere. Videre en like stor takk til alle frivillige som jobbet som helter med bord pynt, smøring av rundstykker, baking av kaker og alt det ande måtte som må gjøres.
Videre en takk til kulturkontoret i Søndre Land kommune, og Jon Arild Andreassen på SLUS for lån av lydutstyr.
Tusen takk til dere alle!

Flere saker fra Mental Helse Land/Etnedal